ARTIKLAR OCH TEXTER

ARTIKLAR                                                                                                                                          Jag har  skrivit mängder med artiklar och texter om främst friluftsliv, turism och cykling för tidningar, tidskrifter, publikationer och böcker. Exempel är  Fritid&Park och Turism&Resor som vänder sig  till kommuner och myndigheter. Andra är special- och facktidningar som Teknik&Standard,  Runners Wold,  Affärsresenären och Husvagn&Camping . Vårdguiden är en av många där jag har skrivit om cykling och cykelsäkerhet. Böckerna Friluftshistoria, Lantbruket i landskapet och Europa och allemansrätten innehåller mina texter. Tre egna böcker om allemansrätten har det blivit.

INFORMATIONSTEXTER
Under hela 1990-talet och en bra bit in på 2000-talet skrev jag texter för i stort sett allt om allemansrätten som kom från Naturvårdsverket, både trycksaker och webb.   Fjällsäkerhetsrådet, Vägverket, Riksidrottsförbundet, LRF, Sveriges Turistråd och Nordiska Ministerrådet är andra som jag har försett med texter.

AR bär

Jag  skrev  de tidigare texterna om allemansrätten för Naturvårdsverkets webbplats, foldrar  och TV-snuttatna på Anslagstavlan.

RAPPORTER OCH UTREDNINGAR
 För Naturvårdsverket har jag  skrivit handböckerna om planering av vandringsleder, motionsanläggningar, kanotleder, skidbackar för utförsåkning, Räkna Friluftslivet och Allemansrätten och turisterna. Jag medverkade också i Naturvårdsverkets regeringsuppdrag Vandringsleder i låglandsterräng och Allemansrätten och kommersen. På uppdrag av Nordiska Ministerrådet skrev jag rapporterna Allemansrätten i Norden, Camping i Norden och Friluftsliv i Norden.

Vattenskidåkare                                                                                                               Jag skrev den svenska texten i Nordiska ministerrådets rapport  Friluftsliv i  Norden.

Uppdateringar och sammanfattningar till höger under KATEGORIER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s