ARTIKLAR OCH TEXTER

ARTIKLAR
Jag har  skrivit mängder med artiklar och texter inom mina områden för tidningar, tidskrifter, publikationer och böcker. Artiklar i  Fritid&Park och Turism&Resor som vänder sig  till kommuner och myndigheter.  Exempel på special- och facktidningar är Teknik&Standard,  Runners Wold,  Affärsresenären och Husvagn&Camping .  Den Svenska Almanackan ”Lingonalmanackan” och böckerna Friluftshistoria, Lantbruket i landskapet och Europa och allemansrätten innehåller mina texter.

INFORMATIONSTEXTER
Texter för webb och trycksaker för  bl.a. Naturvårdsverket,  tidigare Räddningsverket, Fjällsäkerhetsrådet, Vägverket, Riksidrottsförbundet, LRF, Sveriges Turistråd och Nordiska Ministerrådet. Sammanfattningen av allemansrätten i devisen ”Inte störa – inte förstöra” satte jag på pränt 1983.

AR bär

Jag  skrev  de tidigare texterna om allemansrätten för Naturvårdsverkets webbplats, foldrar  och TV-snuttatna på Anslagstavlan.

RAPPORTER OCH UTREDNINGAR
 För Naturvårdsverket har jag  skrivit handböckerna om planering av vandringsleder, motionsanläggningar, kanotleder, skidbackar för utförsåkning, Friluftsliv i Norge,  Räkna friluftslivet och Allemansrätten och turisterna. Jag medverkade också i Naturvårdsverkets regeringsuppdrag Vandringsleder i låglandsterräng och Allemansrätten och kommersen. På uppdrag av Nordiska Ministerrådet skrev jag rapporterna Allemansrätten i Norden, Camping i Norden och Friluftsliv i Norden.

Vattenskidåkare                                                                                                               Jag skrev den svenska texten i Nordiska ministerrådets rapport  Friluftsliv i  Norden.

Uppdateringar och sammanfattningar till höger under KATEGORIER

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s